Nyheter

Nyheter

Seminar!

Vi har vært på høstseminar til Klækken 12.-13. november med hele orkesteret! Høstseminaret er en sosial og hyggelig tur, samtidig som det blir mye god øving før høstkonserten 20. november i Stabæk kulturhus. Vi spiste god lunsj, middag og frokost, og fikk både badet, lekt og såklart spilt Happy Family, noe som også i år bød på masse morsom dramatikk! Se bilder i bildegalleriet!

 

15. desember blir det julekonsert sammen med Høvik skolekor i Høvik kirke.

 

Endringer i styret

I slutten av september ble det avholdt et informasjonsmøte og ekstraordinært årsmøte for å velge ny styreleder og et nytt styremedlem. Marianne Storberg som tidligere var styremedlem, ble valgt til ny styreleder. Fredrik DeVibe trer inn i styret. Velkommen!

Høstsemesteret

Velkommen til nytt semester for både nye og gamle medlemmer i orkesteret. Vi håper alle har hatt en fin sommer. Her kommer noen viktige datoer for høsten.

 

Onsdag 24.8 kl. 17 Fellesøvelse på Høvik skole, i gymsalen (For Sandvika byfest, Jar er også invitert). OBS. Aspirantene slutter ca. kl. 18. Hovedorkester slutter ca. kl. 19.30.

 

Søndag 28.8 kl. 13.30 Konsert på Byscenen i Sandvika (utescenen ved elven på storsentersiden). OBS! Oppmøte for stemming og gjennomkjøring på Kunnskapssenteret (sideinngang på høyre side av hovedinngangen) kl. 11.30. Husk notestativ og noter. Antrekk: svart/hvitt. Vi håper familie og venner kommer og hører på konserten!

 

Første ordinære øvelse for de som ikke er med på Sandvika byfest er onsdag 31.8, i mat- og helserommet på Høvik skole.

Kl. 16-17 Aspiranter.

Kl. 17-19 Hovedorkesteret.

 

Husk at de som ikke skal delta på øvelser eller konserter må gi beskjed om dette til dirigent Tor Erik på 932 28 313.

 

Trondheimstur

Det er igjen tid for tur! 10.-12. juni drar vi til Trondheim. Der skal vi holde konsert sammen med et annet orkester, og ha en hyggelig tur. Detaljert reiseinfo kommer etterhvert, men vi ønsker å høre så fort som mulig fra de som vet at de ikke kan være med.

 

Det blir en fellesøvelse med Jar strykeorkester på Høvik skole onsdag 22. juni kl. 17-19.30.

 

I forbindelse med dette blir det en ekstra øvelse søndag 22. mai. Aspirantene øver mellom 15 og 17, hovedorkesteret mellom 16 og 18, med fellesøvelse midt i. Vedrørende øvelsen onsdag 4. mai ønsker dirigenten å få melding dersom man ikke kan komme. Denne siste øvelsen før Kristi Himmelfart pleier mange å ha andre planer. Gi beskjed på SMS/mail i god tid. Kontakt oss her.

 

25. mai holder vi en liten konsert for SFO på Høvik Skole. Denne er hovedsaklig for aspirantorkesteret. Oppmøte 15.45.

 

Sommeravslutning blir 15. juni kl. 18 på Høvik skole. Musikantene skal møte kl. 17. Kakeliste blir sendt ut.

 

Akutt orkester

Søndag 14. februar spilles det felles konsert med Lysaker skolekorps på Lysaker skole. Øvelsen samme dag blir kl 12-15. Konserten er kl 16, med påfølgende kaffe og kaker.

 

Merk at onsdag 3. februar blir det i denne forbindelse fellesøvelse med korpset på Lysaker skole kl. 17-19. Dette gjelder både aspirant- og hovedorkesteret.

 

Vi ber også om at eventuelle saker til årsmøtet 10. februar blir meldt til styret på styret@ungestrykere.no innen 27. januar. Saksliste kommer deretter.

 

Planer for 2016

Velkommen til første øvelse 6. januar.

 

Tor Erik minner om konkurranse om beste øvingsinnsats i juleferien, med egen overraskelsesseremoni og kåring av største soloinnsats i året som gikk.

 

Husk å sette av helgen 13.-14. februar da vi slår oss sammen med Lysaker skolekorps i en intensiv helg som avsluttes med konsert.

 

Planene for våren er ikke helt på plass, men vi kommer med nærmere informasjon på nettsidene, så følg med!

 

Foreldre - husk årsmøte 10. februar 2016

Årsmøtet avholdes på Høvik skole 10. februar klokken 17. Dette er en fin anledning til å ta opp smått og stort i plenum. De voksne prater mens hovedorkesteret har øvelse. Møt opp!

 

Juleavslutning

Siste øvelse før jul er 16. desember og er en felles øvelse for aspirantene og hovedorkesteret fra kl 17-19. Dette blir en øvelse med julehygge og servering av julegrøt til musikerne. Når foreldrene (eller andre) kommer for å hente, blir det en minijulekonsert og vi serverer litt gløgg og pepperkaker. Øvelsen vil være i festsalen denne gangen.

 

Høstkonsert

Søndag 22. november kl. 18 har vi vår tradisjonelle høstkonsert i Kulturhuset stabekk kino. Dette er en fin anledning til å høre programmet som orkesteret sammen med sin nye dirigent har øvd på denne høsten. Ta med familie og venner til en hyggelig musikalsk opplevelse. I pausen blir det kaffe og kaker, og loddsalg med mulighet til å vinne flotte premier!

Musikerne møter klokka 14.30 for øvelse. Det blir litt servering før konserten.

 

Nytt semester

Været denne sommeren kan diskuteres lenge, men at vi i Bærum Unge Strykere er klare for et nytt semester med masse nytt og spennende på programmet, er det ikke nødvendig å diskutere! Tor Erik Langset overtar som dirigent etter Ellen Chronholm Pettersen, og skal lede orkesteret til flere konserter og opptredner. Først ut er byfesten i Sandvika 29. august. I år skal vi også på seminar til Haraldvangen, spille vår årlige konsert i Stabæk kulturhus før vi avslutter året ved å gjenoppta fjordårets suksess med julekonsert med Høvik skolekor i Høvik kirke.

 

Før vi kan spille konsert, må vi naturligvis øve. Det gjør vi sammen først onsdag 19. august. Merk at 19. august og 26. august er fellesøvelser, og at øvelsene da begynner kl. 16.30, og avsluttes 18.30. Fra 2. september går øvelsene som vanlig. Aspirantene øver fra 16.00 til 17.00, men hovedorkesteret utvider øvelsen til å vare fra 17.00 til 19.00. Husk å ta med tidligere utdelte noter på første øvelse.

 

Avslutningskonsert

Vår dirigent gjennom 26 år, Ellen Chronholm Pettersen, har bestemt seg for å slutte hos oss. Det ønsker vi å markere, og vi inviterer alle tidligere og nåværende medlemmer til den siste konserten ledet av Ellen. Den går av stabelen søndag 14. juni kl. 18 i festsalen på Høvik skole. Velkommen!

 

Ny nettside

Nettsiden vår har nå fått seg en solid overhaling. Vi har begynnt med helt blanke ark, og bygget opp siden på en måte så alle skal kunne finne det de leter etter på en rask og oversiktlig måte. Menyen har fått ferre punkter, og vi har lagt vekt på å gjøre all informasjon oversiktlig. Dersom det er noe du synes kan bli bedre eller annerledes, eller om noe er bra, så er det flott om du sender en mail til webmaster@ungestrykere.no, så vi kan forbedre siden så mye som mulig.

Følg oss på Facebook

Da har vi fått kastet oss rundt og laget en offisiell Facebookside for orkesteret, her får man alle nyheter og bilder rett inn i nyhetsstrømmen. Trykk her for å se siden vår. Du kan også like den ved å trykke på liker-knappen til høyre.

Program 2016

 

 

Se gjerne bilder fra tidligere år i bildegalleriet.

 

22. juni kl. 17-19.30: Ekstraøvelse, Høvik skole

23. august: Ekstraøvelse, Jar skole

24. august kl. 17: Ekstraøvelse, Høvik

28. august kl. 13.30: Konsert Sandvika byfest. Oppmøte på Kunnskapssenteret kl. 11.30.

28. september kl. 17 Informasjonsmøte for foreldre og ekstraordinært årsmøte

12.-13. november: Høstseminar til Klækken

20. november: Høstkonsert Stabekk

15. desember: Juleavslutning med Høvik skolekor i Høvik kirke

 

Oppmøte og annen praktisk info blir lagt ut i nyhetene til venstre og sendt ut på epost til alle medlemmer. Kontakt styret ved spørsmål.

Copyright © Bærum Unge Strykere 2008 • All Rights Reserved • E-post: webmaster@ungestrykere.no.no